Folije za automobile

Extreme folije



LLUMAR OPCIJE FOLIJA ZA ZATAMNJIVANJE STAKALA
 
Izaberite iz LLumar-ove linije proizvoda za zatamnjivanje auto stakala, nudeći različite nijanse boja i nivoe zaštite kako bi se uklopili u vaš izgled i način života.
LLumar zatamnjivanje auto stakala čini mnogo više od samog davanja stakla elegantnog, prilagođenog izgleda. Prednosti su zaista impresivne.
Koristimo različite tehnologije za borbu protiv neželjenih efekata sunca: naizmeničnu struju koja ne može da održi korak, užarene vruće površine, odsjaj koji iritira oči i štetno izlaganje UV zracima.
Istražite naše opcije za keramiku, metaliziranu, obojenu i potpuno providnu nijansu da biste pronašli proizvod koji je pravi za vas.
Sa izborom nijansi za automobile širokim poput otvorenog puta, LLumar ima izbore za prilagođavanje vašeg novog (ili novog vozila) za vaše novo vozilo. Dobijte izgled i performanse koje želite od naše zatamnjenja prozora koja povećava udobnost u širokom spektru pravih nijansi uglja. Sa LLumar zatamnjenjem prozora možete uživati u sigurnijoj vožnji koja proizilazi iz saznanja da ste vi i vaša porodica zaštićeni od štetnih sunčevih UV zraka, toplote i odsjaja. Dostupan u raznim nijansama, od prozirnog do tamnog ugljena, možete odabrati izgled koji ne samo da odbija toplotu, već i odražava vašu ličnost. Za dodatni mir, LLumar nijansiranje može pomoći u zaštiti vaše privatnosti i dragocenosti od radoznalih očiju. Bez obzira na to koliko vremena provodite u svom automobilu, zaslužujete udobnost, stil i zaštitu LLumar zatamnivanja automobilskih prozora – brenda od najvećeg poverenja na tržištu.
 
 

Keramičke folije

 

Keramička folija ima moćan nano-keramički dizajn koji cilja na infracrvene zrake koji stvaraju toplotu kako bi se vaš automobil brže ohladio. Ako zahtevate vrhunske performanse u kombinaciji sa prilagođenim izgledom, našli ste odgovor u keramičkoj nijansi prozora. Počinje sa istim ultra tankim materijalom kao i druge nijanse, ali je zatim obložen mikroskopskim nano-keramičkim česticama koje su nevidljive oku, a opet dovoljno moćne da smanje odsjaj, blokiraju 99% štetnih UV zraka i podnose najveću toplotu sunca -generisanje infracrvenih zraka. Ovaj najnoviji inženjering čini značajnu razliku u tome kako se osećate i koliko brzo se vaš automobil hladi. LLumar auto stakla nudi proizvode za bojenje keramike sa različitim nivoima snage protiv toplote. Sve naše keramičke boje dolaze u nizu nijansi tako da možete fino podesiti izgled vašeg vozila.
 
 

Metalizirane folije

 

Sadrži metalizovani sloj za borbu protiv toplote, odsjaja i štetnih UV zraka. Ovo daje vašim prozorima blago sjajan, reflektujući izgled. Metalizovana nijansa, za razliku od obojene, odbija toplotu umesto da je apsorbuje. Ova vrsta nijansi se naziva metalizovana jer se tako pravi - sitne metalne čestice su na nijansi. To mu daje reflektirajući ili sjajni izgled, plus zaštitu od najnepoželjnijih neželjenih efekata sunca: ekstremno vruće površine, oštećenja od produženog izlaganja UV zračenju i AC koji se trudi da održi korak. Vlasnici vozila koji biraju metalizovanu nijansu preferiraju njen reflektujući izgled i sposobnost odbijanja toplote.
LLumar metalizirana boja za prozore ima mikrotanki sloj koji počinje komponentama kao što su boja postojana u boji i moćan lepak. Proizvodimo po najstrožim standardima, povećavajući prednosti pripitomljavanja sunca dodavanjem metalizovanog sloja, a zatim dodavanjem premaza otpornog na ogrebotine kako bi vaša nijansa godinama izgledala nova.
 
 

ATC serie - standard films 

 

Napravljen za sjajan izgled koji traje, sa integrisanom, stabilnom bojom ugalj. Većina drugih nijansi ima boju koja se nanosi samo na površinu, zbog čega je veća verovatnoća da će vremenom promeniti boju. Obojena boja prozora je pristupačan način da dobijete prilagođeni izgled.
LLumar obojena boja prozora je napravljena integrisanom bojom postojanom u boji tako da duboka nijansa uglja ostaje istinita. Druga nijansa ima boju koja se nanosi samo na površinu, što je čini manje izdržljivom i verovatno će promeniti boju. Odaberite svoju omiljenu LLumar nijansu za elegantan izgled koji takođe dolazi sa odbijanjem toplote i dodatnom privatnošću. Što tamnije budete, to ćete više odbijanja toplote i privatnosti.
Nudimo niz nijansi u rasponu od 12% do 95%. Ovaj procenat se odnosi na količinu prenosa vidljive svetlosti (VLT) koja može da prođe kroz zatamnjena stakla. Uzmite u obzir željeni izgled, nivo privatnosti i zakonske smernice za nijansu u vašoj državi da biste odlučili šta je najbolje za vas. Pogledajte izbor nijansi u našem servisu.
 
 

PROVIDNE TERMO I UV ZAŠTITNE FOLIJE

 

Sviđa vam se izgled vašeg vozila kakav jeste, ali želite da poboljšate performanse svog fabričkog auto stakla? LLumar® AIR prozirna folija za prozore je rešenje. Ima istu, proverenu nano-keramičku konstrukciju koja se koristi u premijum nijansama automobila, minus boja koja zatamnjuje prozore.
LLumar prozirna auto folija povećava UV zaštitu na sigurnije nivoe i pomaže vam da ostanete hladniji, bez zamračenja vaših prozora. Mogu se koristiti za nadogradnju fabričkog stakla svih nijansi.
AIR prozorska folija je skoro nemoguće videti. Ali kada je u pitanju udobnost i bezbednost, to ima veliki uticaj na način na koji se osećate. Sa LLumar AIR prozirnom folijom za prozore dobijate:
  • Impresivna moć odbijanja toplote!!!
  • Pomaže u zaštiti od povreda od razbijenog stakla!!!
  • Preporučena od strane Skin Cancer Foundation jer štiti od više od 99% štetnih UV zraka!!! 
 
Zbog ovih prednosti i njegove optičke jasnoće, LLumar AIR se može instalirati da poboljša performanse većine auto stakla!!!
 

  

galerija-radova.jpg

 

PROCES UGRADNJE FOLIJE...

 

klip-1.jpg klip-2.jpg klip-3.jpg 

 

paleta-folija-velika.jpg

 

 

LLumar Serie ATC

 

LLumar ATC Serie 

 

LLumar ATR Serie

 

 

Naši partneri